Medlemsbetingelser

Som medlem af MYTOS, har du ubegrænset træning, med mindre der er tale om ”Klippekort”. Medlemskabet er personligt og kan derfor ikke overdrages til, deles eller benyttes af andre end dig.
Skulle du have nogle ændringer til dine personlige oplysninger hos MYTOS, er det dit ansvar at give os besked. Du har som medlem selv ansvaret for, at vi i MYTOS, altid har dine korrekte oplysninger. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3.part.

Al træning og ophold i MYTOS er på eget ansvar.
Børn under 15 år er meget velkomne til at træne med på vores Young Gunz, TeamWod om søndagen og fri-træning – de må dog ikke træne selv, eller deltage på TeamWod, uden at der er en forældre til stede.

Oprettelse
Det koster 99,- i oprettelsesgebyr at blive medlem af MYTOS.
Ved oprettelse af medlemskab skal du medbringe gyldigt legimitation i form sygesikringskort, billed-id og betalingskort.
Ved oprettelse af månedsmedlemsskab kan du udleveret en nøglebrik. Nøglebrikken giver dig adgang til MYTOS, udenfor bemandet åbningstid. Denne koster 50,- Det er ikke muligt at få udleveret en nøglebrik ved køb af klippekort.

Tilmeld/afmeld hold
Du kan til- og afmelde hold i MYTOS eller via vores Medlemspotal (download app´en Foreninglet) – det er ikke muligt via telefon eller mail.
Hvis du er forhindret i at møde op til et hold, skal du afmelde dig senest to timer før holdstart.
Ved udeblivelse fra et booket hold, vil du blive pålagt et gebyr på 25 kr. Beløbet bliver automatisk trukket på din månedlige regning.

Venteliste
Du har mulighed for at booke dig på venteliste, hvis holdet er fuldt booket. Hvis du får en plads, vil du modtage en mail – derfor er vigtigt at du accepterer at modtage mail/nyhedsbrev fra os. Du kan framelde dig et hold op til 2 timer før timen starter, så vi anbefaler, at du sørger for at tjekke op på, om du er kommet med på holdet eller ej.

Ændringer af hold og åbningstider
MYTOS forbeholder sig ret til ændring i åbningstider, hold, holdplaner, instruktør og udbud af hold. MYTOS kan indenfor samme dag aflyse hold eller ændre instruktør, senest en time før holdets planlagte start.

Ændringer i pris og medlemsvilkår
MYTOS forbeholder sig retten til løbende at justere abonnementspriser. Prisændringer vil vi varsle i MYTOS members-gruppen og via mail senest 30 dage før prisændringerne træder i kraft.

Manglende betaling
Ved manglende betaling vil dit medlemskort blive spærret, og åbnes først igen, når det skyldige beløb er betalt, og indtil da kan du ikke træne. Efter indbetaling åbnes der for dit medlemskab igen.

Beroperiode
Du kan til en hver tid sætte dit medlemskab i bero, dog max 2 gange i træk. Der kan være flere årsager til, du ønsker at sætte dit medlemskab i bero, og vi ser gerne, at årsagen opgives ved bero-sættelse.
Du vil ikke blive opkrævet oprettelsesgebyr igen, men der følger nogle ting med:
– Beroskabet koster 99 kr.
– Beroskabet kan kun registreres i en periode på min. 4 uger og max. 6 måneder
– Beroskabet kan tidligst ske fra udgangen af den allerede forudbetalte måned.

Helbredstilstand og personskade
Al træning sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for at være i den helbredstilstand, der tillader at du kan deltage i træningen og aktiviteterne i MYTOS.
MYTOS tager ikke ansvar for personskader på et medlem som følge af en ulykke, forkert træning eller andre besøgendes handlinger og/eller mangelfulde handlinger.

Inden træning

Mød gerne op 10 minutter før timens start, så du er klar og omklædt, når timen begynder.Omklædningsrummene er til fri afbenyttelse, og du er altid velkommen til at blive i loungen før/efter dit hold.

Open Gym
Open Gym er åbent for fri træning i boxens åbningstider. Der er altid mulighed åben for Open Gym i vores ”Open Gym område” og i holdtræningsområdet, når der ikke køres holdtræning.
Her kan du træne frit og øve dig på specifikke øvelser, træning og alt udstyret er til din rådighed.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at høre sit eget musik i vores højtaler, mens der kører hold.

Mobiltelefon/kamera/billeder
Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i Boxen uden deres samtykke.
Vi vil tage billeder/optage videoer af vores medlemmer under WODs (til Facebook, hjemmeside m.m.). Såfremt du ønsker et billede eller en video fjernet, bedes der rettes henvendelse til en ansat. Dette gælder også Young Gunz.

Diverse

Man kan oprette en anden person eller et andet medlem, som betaler for dit medlemskab. Vi skal have tilladelse ved oprettelse af betalingsaftalen fra den anden betaler til at gøre dette.
Ved tilladelsen fra anden betaler accepterer denne også, at evt. ekstra udgifter/omkostninger som f.eks. bøder for manglende fremmøde til hold også vil blive trukket over dennes konto.

Vi anbefaler, at der ikke opbevares genstande af værdi i vores garderobeskabe. MYTOS bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade – ej heller ikke tyveri fra skabe.

Opsigelse af medlemsskab

Ønsker du at melde dig ud af MYTOS, bedes du sende en mail til kontaktmytos@gmail.com, eller møde fysisk op hos os på vores adresse. Det er ikke muligt at melde sig ud pr. telefon, eller via Facebook.

Bemærk at vores opsigelsesfrist er løbende måned plus en måned. Opsigelse skal gøres senest 10 dage inden næste træk.
Du er meget velkommen til at træne i hele udmeldelsesperioden, som dit hidtidige medlemskab angiver. Er du i bero, vil dit medlemskab i tilfælde af udmeldelse blive aktiveret i den sidste måned op til udmeldelsen.


Har du spørgsmål eller lignende er du/I meget velkommen til at kontakte os

Mange hilsner
Personalet i MYTOS

%d bloggers like this: